cutia cu pereti de cer

cutia cu pereti de cer

marți, 24 martie 2015

Despre Spring SuperBlog și prietenii săi

Martie a înverzit la geam, înainte să-mi termin de scris povestea și să mă dezmeticesc că luna aproape s-a sfârșit.
Dacă atunci când m-am înscris în competiția superbloggerilor, consideram că experiența ce urma să o dobândesc aici va fi una deosebit de importantă, la momentul acesta, înainte de ultima probă dedicată partenerilor media (deloc puțini) și bloggerilor parteneri (spuma familiei SuperBlog), sunt de părere că pasul făcut de mine a fost uriaș.


Participarea la această competiție a creativității a avut, pentru mine, un impact mai mare decât ar fi avut orice training pe teme de blogging, social media sau marketing.
De la provocări care s-au așezat ca o mănușă peste ideile mele, la lecturi fascinante ale colegilor participanți și termene limită solicitante - toate au reprezintat ingredientele unui minunat "regim de detoxifiere" într-un online mondial haotic, cu mii de bloguri și site-uri palide și tremurânde.

În ecuația acestei "rețete de tonifiere", așa cum este Spring SuperBlog , un rol important l-au avut și cei care au răspândit informația în toate cele zece mii de zări ale internetului și ale mediei. Fie că vorbim de televiziuni, presă sau radio, sau de grei ai bloggingului autohton, partenerii SuperBlog au dat glas participanților la această competiție,, susținând și promovând un proiect de nota zece, tânăr și efervescent.
Lor le sunt destinate aplauzele de la final, ei sunt cei care aprind și sting lumina, cei care vin primii și pleacă ultimii dintr-o competiție.
Lor ar merita să li se dedice o zi din an, Ziua Partenerului SuperBlog, în care să fie sărbătoriți și apreciați, inspirați și motivați de bloggerii și cititorii din întreaga țară. Iar ca dată de notat în calendar, as propune prima duminică din august.

Având modelul evenimentului Great Cloth Diaper Change, la care am participat în 2014 și care a reușit să bifeze un nou record în Guinness Book, al celui mai mare număr de bebeluși schimbați în același timp cu scutece textile, evenimentul de anunțare oficială și de promovare al Zilei Partenerilor și Sponsorilor (în general) și al Partenerului SuperBlog (în particular), ar trebui gândit tot în jurul doborâri unui record de Guinness Book.

Cum ar fi ca, în prima duminica din august, să se pună la cale un record demn de marea carte a superlativele: cel mai mare număr de bloggeri care publică, în același timp, un articol despre prietenie? 
De ce ? Căci Ziua Internațională a Prieteniei este fixată chiar pentru prima duminică a lunii august (☺), iar partenerii Spring SuperBlog nu sunt altceva decât cei mai buni prieteni ai noștri,  ai bloggerilor.


În speranța că propunerea mea va fi luată în seamă și cu bucurie demarată, eu termin de scris povestea unui Spring SuperBlog spumos, care m-a acaparat ireversibil.

Inspirație și soare de martie să avem!






Acest articol este scris pentru proba 10, dindin cadrul Spring SuperBlog.




Sursă foto:
http://m.stiri.apropotv.ro/life-style/top-12-traditii-de-sfantul-valentin-in-lume-10550927

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu