cutia cu pereti de cer

cutia cu pereti de cer

luni, 30 martie 2015

Thailanda, moda și românul

Milano Fashion Week s-a încheiat de mult, ținutele au strălucit pe modelele fusiforme, aparatele foto au hipnotizat cu focul de blițuri, criticii de modă au tras cele mai excentrice concluzii, iar revistele dedicate le-au răspândit în toată lumea, din Italia până în UK, din Austria până în China, din România până în Thailanda. 
Personal, nu mă consider un mare critic de moda, nici măcar unul mic, însă atunci când îmi este solicitat ajutorul, răspund cu interes și implicare. 
Domnul Cristian China-Birta, ambasadorul neîncoronat al blogosferei românești, participă în perioada 9-21 aprilie, spre Thailanda, alături de Ana Morodan, Alina Gherghe, Cosmin Tudoran şi fotograful Cristian Vasile, la sărbătoarea Songkran-ului (Noul An Thailandez). Cum un astfel de eveniment nu poate trece neobservat din punct de vedere coloristic, distinsul domn mai sus menționat, mi-a transmis rugămintea de a-l accesoriza potrivit pentru această călătorie. 


  • Astfel, m-am gândit în primul rând la stilul glamour, pentru că e cel mai indicat pentru petrecerea de Anul Nou (fie el și thailandez): 



  • Bineînțeles că ar putea opta și pentru varianta casual - fresh, ținând cont de activitățile cu iz de purificare la care va lua parte domnul China-Birta, alături de distinșii colegi de călătorie :


Sursă foto 
*în traducere forțată , "două beri la domnul!" 


  • Însă ultimele recomandări ale marilor designeri, pe care le-am descoperit la săptămâna modei de la Milano, sunt orientările și tendințele multietnice. Așa că, o variantă în această notă ar fi:



Vestimentația fiind aleasă, nu pot decât să îi urez dragului domn Chinez(u) tot ce se urează la cumpăna dintre ani + bălăceală plăcută la festivalul Apei. 

Cum recomandarle mele fashioniste s-au terminat, te invit acum pe tine să îi dai o mână de ajutor domnului cu nume haios, dar cu greutate în blogosfera românească, pentru a-și întregi echipa alături de care pleacă la drum. Mai are doar un loc liber, pe care trebuie să îl ofere până pe 31 martie. 

Dacă îți plac petrecerile aniversare, fie ele și pe alt continent, te poți înscrie chiar tu pentru a le fi alături în Thailanda. Cum poți face asta? Printr-o vizită la Mall Băneasa Shopping City, unde vei găsi tuk-tuk-ul alături de care trebuie să îți faci poză. Apoi, tot ce mai ai de făcut e să postezi poza pe Facebook, Instagram sau Pinterest, cu hashtagurile #baneasashoppingcity, #ishopitravel şi #1selfie2thailand și să dai tag contului Băneasa Shopping City. 

Dacă vrei sa dai însă vestea mai departe, găsești mai multe detalii aici

Așadar, la mulți ani, popor thailandez! 
Și intuiție bună, domnule Chinez(u), în alegerea ținutei de petrecere! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu